23 Ekim 2014 Perşembe

YUKA KİDS Dikkat Geliştirme Setleri

YUKA KİDS Dikkat Geliştirme Setleri (50 TL yerine 35 TL)
 
 
Merhaba:) Yukakids ürünlerini indirimli almak için:
www.yukatoys.com sitesinden YUKA KİDS ÜRÜNLERİ bölümündeki ürünleri hediye çeki kısmına benekli yazarak indirimli alabilirsiniz. Güzel günlerde kullanın.
Eğer bu setleri bloğum aracılığı ile indirimli alırsanız bloğumda yorum yazmayı da unutmayın lütfen :)) 
Yeniden herkese merhabalar:)))) En sonunda Yuka Kids' in dikkat geliştirme setlerinden  5 ve 6 yaşın resimlerini paylaşabiliyorum. Söz vermeme rağmen uzun zamandır yoğunluktan yayınlayamadığım için de özellikle Asuman Hanım' dan özür diliyorum. İlk fırsatta diğer yaşlarında resimlerini koymaya çalışacağım inş.
 
Yuka Kids Dikkat Geliştirme Setleri 4 yaştan başlıyor, 4. sınıfa kadar devam ediyor.  Yuka Kids Dikkat Geliştirme Setleri A dan E ye kadar olmak üzere 5 kitaptan oluşuyor. Her bir kitap 64 sayfa.


Yuka Kids' in dikkat geliştirme setleri hem dikkati toplama hem de kalem kullanma açısından çok faydalı. Bu set siyah beyaz seri diye geçiyor. Dikkat gelişiminde max verim için siyah-beyaz olarak hazırlanmış. Çünkü bütün zeka, dikkat ve yetenek testleri siyah beyaz ve çizimlerden oluşur. Bu set de aynı şekilde siyah-beyaz renk ve çizimlerden oluşmuş. Çizimler birbirine yakın olduğu için çocuk dikkatini yoğunlaştırmak zorunda kalıyor.

Aynı zamanda bazı uygulamalarda çocuktan çizim de yapması isteniyor. Mesela noktalı çalışmalar var. Çocuk noktalara bakarak aynısını çizmeye çalışıyor. Üstün zekalılar derneğinin başkanının bu şekilde sırf noktalı bir kitabı vardı. Hatta ben de ondan esinlenip buna benzer çalışmalara hazırlamış ve sınıfça uygulasınlar diye  Muhammed Yusuf Anaokulunda iken öğretmenine vermiştim. Bu tarz çalışmalar hem dikkat gelişimine hem de el-beyin senkronizasyonuna katkı sağlıyor.

Kısaca Yuka Kids dikkat geliştirme setleri; dikkat gelişimine katkı sağlayan ve çocukta konsantrasyon düzeyini artıran dolu dolu bir set. Bu seti zeka geliştirme seti gibi bir çırpıda yapamıyorsunuz. Yüksek dikkat gerektirdiği için daha ağır ilerliyor. Dikkat dağınıklığını engellemeye ve dikkat gelişimine katkı sağladığı için tüm annelere, ev okulu yapan değerli arkadaşlarıma ve anaokulu öğretmenlerimize kullanmalarını tavsiye ediyorum. Hepinize keyifli uygulamalar diliyorum..
 

Ayrıca bu set ile birlikte Yuka Kids Zeka Geliştirme Setini de almanızı tavsiye ederim. İkisini alarak hem kargo ücreti ödememiş olursunuz hem de ev okulu tadında çocuğunuzun zeka ve dikkat gelişimini desteklemiş olursunuz. 0-6 yaş dönemi çok değerli, lütfen çocuklarımızı bu dönemde televizyon gibi negatif uyarıcılardan uzak tutup bu tarz gelişimlerine ve eğitim hayatlarına katkı sağlayacak uygulamalara yönlendirelim. 0-6 yaş dönemindeki zihinsel gelişimleri tüm hayatlarının % 95 ini etkileyecektir. Bilinçli olmaya özen gösterelim..
 
- Dikkat Geliştirme Setleri ile çocukta aşağıdaki gelişimler amaçlanmıştır.
- Varlıkları ve işlevlerini tanıyarak çevresiyle ilgili farkındalık düzeyi artar.
- Dikkat süresi artar ve böylece akademik çalışmalarda dikkatini devam ettirir.
- Benzerlik ve farklılıkları ayırt eder.
- Parça bütün ilişkisini kavrar.
- Varlıkları biçimlerine ve işlevlerine göre sınıflandırır.
- Muhakeme ve ilişkilendirme yetisi gelişir.
- Görsel hafızası ve algısı gelişir.
- Dinleme becerisi artar.
- El göz koordinasyonu desteklenir.
- Görme alanını daha etkin kullanır.
- Ayrıntılara dikkat eder.
- Yaratıcılığı gelişir, özgüveni yükselir.
- İnce motor becerileri gelişir.
- Genel olarak bilişsel gelişimi desteklenir ve başarıya giden yolda eğlenerek ilerler.
 
 
  
 
 
 
Yuka Kids 5 yaş Dikkat Geliştirme Seti iç sayfaları:


 
 
















Yuka Kids 6 yaş Dikkat Geliştirme Seti iç sayfaları:


 
 
 

 
 



 










 
 
 
YUKA KİDS' in indirimde olan diğer eğitici setleri:
 
 
 
 
 
 
 
 

11 yorum:

  1. merhaba
    benim 3 yaş 3 aylık ve 5 yaş 3 aylık 2 oğlum var 1- ZEKARE 2-MİNİYUP 3- ADEDA 4- YUKAKİDS bunlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz acaba sizde hepsinin olması araştırma amaçlımı yoksa hepsi birbirinden farklımı lütfen yardımcı olurmususnuz teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Blogumda olan setler benim bizzat kendi çocuklarımla kullandığım ve beğendiğim setlerdir. Hepsi birbirinden farklı ve güzel. Siz kendiniz iç sayfalarına bakarak hangilerini beğeniyorsanız onları kullanabilrsiniz. miniyup ile zekare benzer fakat miniyupun indirimi bitti. şu an için zekare daha ekonomik. Adeda ile de yuka kids dikkat geliştirme setleri benzer. adeda renkli, yuka kids ise özellkle siyah beyaz. yuka kidsin zeka geliştirme seti renkli ve diğerlerinden farklı. maddi imkanlarınız uygunsa birkaç tane almanızı öneririm. eğer ksıtlı ise zekareyi alabilirsiniz farklı olduğu için. ama dediğim gibi hepsinin yeri ayrı. adeda ve yuka kids kalemle yapılır, çocuk gelişmi için kalem kullanımı da önemli. zekare de farklı bir set. sizin karar vermeniz daha uygun olur. hangisini alacağınıza karar verirseniz yaş gruplarını seçmenizde tekrar yardımcı olurum inş. Allah size en uygunu için karar verdirsin inş.. Mutlu kalın.. Bu arada Yuka kids ve Adeda setlerinden almak için bana ad, soyad, adres, telefon ve ürün adı bilgilerinizi yazıyorsunuz ve ödemeyi kapıda yapıyorsunuz. Zekare için: raife2014 bu şifre ile kontrol yayıncılıkın internet siteinden kendiniz alıyorsunuz. hediye çeki kısmına bu şifreyi girince otomatik indirim yapıyor. şifreyi kabul etmezse mail atarsanız yeni şifre veririm inş.

      Sil
  2. merhaba, ben de oğlum için yuka kids'in dikkat ve zeka geliştirme setlerinden aldım. Gerçekten güzel bir set herkese tavsiye ederim. teşekkürler benekli dünyam.

    YanıtlaSil
  3. merhaba benim oğlum 4,5 yaşında geçen yıl kreşe gitti ama bu yıl evde olucak
    bende yuka kids dikkat geliştirme , zeka geliştirme setlerini ve zekare almak istiyorum ama ikisini aynı anda almam biraz zor olur.kutu oyunlarda çok güzel zaten onlarda da aklım kaldı. bu indirimler ne zamana kadar sürecek belli bir tarih var mı acaba zekare ve yuka kids için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, maalesef kampanya sona erme tarihini bilemiyorum.
      yayınevleri bir anda sonlandırabiliyorlar. En beğendiğinizden başlayabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inş..

      Sil
  4. Merhaba ben asiye mail attım kısacası atmaya çalıştım beceremedim galiba :) burdan da yazdım siparişlerim size ulasti mi yoksa onudami yapamadim merak ediyorum raife hanım. Eğer ulastiysam nasil haberdar olabilirim bilmiyorum :( Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Asiye Hanım, yorumlar kısmına geldi siparişleriniz. İletiyorum şimdi . Normalde 1-2 iş günü içinde Aras Kargo ile gönderiyorlar. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

      Sil
  5. merhaba. yuka kids dikkat geliştirme setinin 4 yaş içeriğini bloğunuzda bulamadım. bana link gönderebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. 1yılı geçmiş ama hala indirimli alabiliyor muyuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, evet indirim devam ediyor. wwww.yukatoys.com sitesinde yukakids ürünleri bölümünde indirim koduna benekli yazarak indirimli alabiliyorsunuz. Güzel günlerde kullanın.

      Sil

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...