5 Nisan 2016 Salı

TAKİPÇİLERİME İNDİRİMLİ TÜL STORE ve ZEBRA PERDELER..

Merhaba Sevgili Takipçilerim..
Bugün yeni bir indirimle karşınızdayım..
Bugüne kadar en büyük hobim olan çocuk eğitimi konusunda sizler için bayilerle anlaşma yapıp her türlü materyali indirimli almanız konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım. Şimdi ise bu aralar yeni hobim olan tül store perdelerle karşınızdayım.
Şimdiye değin bloğum aracılığıyla indirimli olarak en az 5.000 adet materyal, set vb.
alımı yapıldı. Çok şükür hiçbirinde en ufak bir sıkıntı yaşanmadı. İnşallah aynı güvenle evizin ihtiyacı olan tül ve perdelerde de sizler için indirim imkanı sunacağım.
Bu kapsamda  kendime ve kardeşimin evine tül store perde yapan; ürünleri ve hizmeti çok kaliteli, garantili bir üretici firma ile anlaştım.
 
Mağazalarda m2 si 75 TL olan birinci sınıf (atma, kopma vb. yapmayan, ancak sıkıldığınızda değiştireceğiniz, evladiyelik) ÇİFTLİ SİSTEM TÜL STOR PERDE' lerin ve ZEBRA perdelerin  m2 sini 45 TL den satışa sunuyoruz. Tül storeler ve zebralar en üst kalitede. Kartelalardan dilediğiniz modeli beğeniyorsunuz ve ölçülerinizi veriyorsunuz. Perdeniz hazır, perdecinin gönderdiği montaj aparatlarını takıp kornişe asıyorsunuz.
 
İndirimden faydalanmak için her zamanki gibi kargo bilgilerinizi (ad, adres, telefon, yaptırmak istediğiniz modeli ve ölçülerini) bana mail atıyorsunuz ve perdelerinizi teslim alınca münkünse fotoğraflarını çekip bloğumun yorum kısmında ve facebook sayfamda beğenilerinizi paylaşıyorsunuz. 
 
Şu anda perdecinin elinde dikilmiş satışa hazır olan TUĞRA Tül store perde modeli
 
En: 180 cm Boy: 2 metre  = 170 TL
 
En: 2 metre Boy: 2 metre  = 180 TL
 













 



















 









 










Perde tokası 5 TL







Perde bağlamalarının çifti 35 TL

 
 
 
Perde topları 25 TL,   Allah yazıları 30 TL
 

 



 
 
 
Raylı rüstikler, meşe, ceviz ve beyaz renklerde 30 TL
 
 
 

 
ÇİFTLİ SİSTEM TÜLSTOR PERDE / ZEBRA PERDE
 
- Çiftli sistem tül stor perdelerimiz birbirinden bağımsız 2 adet perde gurubundan oluşmaktadır.
 
- Ön kısmı Tül perde (dilerseniz tülü zebra modeli de seçebilirsiniz), arka kısmı stor perdeden oluşmaktadır.
 
- Çiftli sistem perdelerimizde iki adet mekanizma zinciri bulunmaktadır. Gündüz arka kısımdaki storu yukarı çekerek gün ışığının odanıza girmesini sağlayabilirsiniz.
 
- Çiftli sistem Tül-Stor Perde modellerimiz güneşlik ve tül perdeyi aynı kasada farklı mekanizmada barındırdığı için maliyet açısından diğer perdelere göre daha ekonomiktirler.
 
- Çiftli sistem perdelerimizde verilen fiyata hem tül hem stor kısmı hem de etek dahildir. Boncuk dahil değildir.
 
- Çiftli Sistem perdelerimizi satın aldığınızda ürününüz montaja hazır bir şekilde içerisine tavana ve kornişe montaj aparatlarıyla birlikte sizin elinize ulaşır.
 
- Ürünlerimizin tamamı % 100 Orijinal üründür.

- Ölçülerinizi nasıl alacaksınız?



1- Perde uygulanacak pencerenin çerçevesinden diğer çerçeveye (çerçeveler dahil) ölçü alınıp sağdan ve soldan 10 cm daha eklemelisiniz. (A)
 2- Kalorifer varsa tavandan kalorifere kadar ölçülür (genelde kalorifer üstü için standart 2 m yapılır). (C)
 
3- Kalorifer yoksa yere kadar ölçü alabilirsiniz. (D)
 
Stor perdenin kumaş ölçüsü, mekanizma ölçüsünden yaklaşık " 4 " cm kadar daha  "dar" dır. Montajını yapacağınız yere göre üst mekanizma ölçüsü alınır. Bilinmelidir ki stor perde kumaşı, bu alınan ölçünün sağından ve solundan "2" şer cm daha içeride kalacaktır.

 

 

1 yorum:

  1. Merhaba blog keşif etkinliğiyle bloğunuzu keşfettim ve takibe aldım. Ben de bloğumda Amerika notları, yemek tarifleri, oğluşumla etkinlikler ve el beceriileri hakkında yazıyorum. Yeni yayın ve yorumlarda görüşmek dileğiyle beklerim ben de:)

    YanıtlaSil

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...