16 Ekim 2012 Salı

365 Günde Sevgili Peygamberim

Hikayelerle 365 Gün Güzel Davranış kitabımızın bitmesinden sonra okumaya başladığımız yeni kitabımız: 365 Günde Sevgili Peygamberim..

Kitabın 50 küsürüncü sayfasına geldik.365 Günde Sevgili Peygamberim çocuklar için bir siyer kitabı.. Kitapta Peygamber Efendimizin doğumundan itibaren yaşadığı olaylar anlatılmaktadır. Her güne 1 hikaye şeklinde tasarlanmış olsa da biz okumaya başlayınca bir kaç günü okumadan bırakmıyoruz. Oğlum da çok sevdi bu kitabı.. Kitabı içinde bir de mutluluk çağı haritası çıkıyor. Muhammedim haritayı açıp açıp; anne burası mı Türkiye, okyanus nerde??? gibi sorular soruyor..

Kitap Timaş Yayınlarından çıkmış ve Nurdan Damla' ya ait. 448 sayfa, her güne 1 hikaye şeklinde bir yıl için tasarlandığından oldukça kalın bir kitap.. Kitabın sayfa kalitesi ve resimleri de güzel..

Çok sade ve akıcı bir dille yazılmış..

Biz beğendik:)))
 

2 yorum:

  1. Merhaba blogunuzda ki kitap seçimleri çok güzel gerçektende oğlum yaklaşık 3,5 yaşında ve kitap okumaya yeni yeni başlicaz(ne yazıkki)sizce hangi kitaptan başlamalı bu kitabı çok beğendim 3,5 yaşa hangi okuduğunuz kitabı tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil
  2. merhaba Nuriye Hanım, 3,5 yaş için Tübitak'ın erken çocukluk kitaplığını tavsiye ederim şiddetle... o kitaplarıda okudukça yayınlayacağım inş.. Takip edebilirsiniz..

    YanıtlaSil

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...