19 Mart 2015 Perşembe

Bu Kitap Ay-Ay'a Aittir!

Bu Kitap Ay-Ay' a aittir- Kültür Yayınları
Kitapları, hikayeleri, resimleri çok seven Ay-Ay' ın en büyük hayali resimli bir kitapta yer almaktır. Ama sınıf arkadaşları ikiz tavşanlar Ay-Ay' ın buna hiç te uygun olmadığını düşünürler. Çünkü Ay-Ay onlar gibi şirin ve pofuduk değildir! Bir gün öğretmenleri Bayan Geyik bir yarışma düzenler. Sınıftaki en yardımsever kişinin çok özel bir ödül kazanacağını söyler ve sınıf tahtasına "En yardımsever kişi kazanacak" diye yazar. Ay-Ay belki ödül hayalimin gerçekleşmesidir diye ümitlenir ve arkadaşlarına yardım etmeye başlar. Fakat sınıf tahtasındaki yarış konusu her gün gizemli bir şekilde değişir. Artık en yardımsever kişi değil, en sportif kişi, en sanatsal kişi ödül alacaktır diye yazı değişip durur. Ay-Ay ise arkadaşlarına yardım etmeye devam eder. Ve sonunda yarışmanın kazananı Ay-Ay olur. Ay- Ay öğretmeninin verdiği kupaya sevinemez çünkü beklentisi hayalinin gerçekleşmesidir. Ve ders başladığında öğretmeni Ay-Ay' a okuması için bir kitap verir. İşte o kitap şuan elinizde okuduğunuz ve Ay-Ay' ın hayali olan kitaptır.
2,5-3 yaştan itibaren çocuklarımıza okuyabileceğimiz ve resimlerini anlatabileceğimiz çok hoş bir kitap. Mutlaka kitaplığınızda olmasını tavsiye ederim.

Bu Kitap Ay-Ay' a aittir- Kültür Yayınları



 
Bu Kitap Ay-Ay' a aittir- Kültür Yayınları
 
 
 
Bu Kitap Ay-Ay' a aittir- Kültür Yayınları
Bu kitapla kazandıracaklarımız:
 
- Çocuklarımıza karşılıksızca yardımlaşmayı öğreten bir kitap.
- Konusu ve resimleri ile ilgi çekici ve merak uyandıran bir kitap.
- Çocuklarımızın; kitap ve hikayeleri seven bir masal kahramanını örnek almalarına imkan tanıyan bir kitap.
- Ne olursa olsun hayallerimizden vazgeçmememizi sağlayan bir kitap.
- Her şartta ve her durumda birşeyler yapabileceğimizi ve başarılı olabileceğimizi gösteren bir kitap.
- Engellere takılmamayı ve onları aşabileceğimizi gösteren bir kitap.
 
Ay-Ay Kültür Yayınlarından çıkmış, 20 sayfadan oluşan çeviri bir kitap. Kalın karton kapak ve renkli kuşe kağıda basılmış. Kolay kolay yıpranmayacak cinsten. Verin çocuğunuzun eline resimlerini incelesin dursun :)))
 
Bu Kitap Ay-Ay' a aittir- Kültür Yayınları


Not: Kitap şuan FON YAYINCILIK' ta kampanyada.  Etiket fiyatı 15 TL olmasına rağmen FON YAYINCILIK' ın internet sitesinde 3 TL :) FON YAYINCILIK ta tüm kitaplarda kampanya var şuan. Dışarıda 10-15 TL' ye satılan kitaplar sitede 2-3-4 TL . Onu da alayım, bunu da alayım derken birde baktım ki bizim mini bir kitaplığımız daha olmuş :)) İnşallah diğer aldıklarımı da zamanla yayınlarım. Sizlerin de kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederim :) 25 TL üzeri ücretsiz kargo ile alıyorsunuz ve kitaplarınız 1 gün sonra elinizde oluyor. Kitap kalitesi ise süper !!








Kültür/Formül Yayınlarından okuduğumuz diğer kitaplar:

*** Tavuklar Karanlıkta Göremez
*** Keçi ile Eşek/ Çilekli Gözlük
*** Keçi İle Eşek / Kampta
*** Keçi İle Eşek / Alt Kattaki Gürültü
*** Pasaklı Kaz
*** Çok Çok Büyük Bir Dinozor
*** Dalgın Koyun
*** Elma Seven Keçi
***Frigorillo Sporu Seviyor / Sağlıklı Yaşam İçin Küçük İpuçları


 


 














 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...